Vsa naročila, oddana od četrtka, 27.4., dalje, bodo zaradi dopusta odposlana v sredo, 3.5.
041 68 57 57
Zagotovljena
anonimnost
Plačilo po
prevzetju
Garancija
na izdelek
Količinski
popusti

menopavza

Menopavza je lahko čudovita z Manhae

 • Preprečite nabiranje kilogramov in zastajanje vode
 • Zmanjšajte težave z vročinskimi valovi in nočnim potenjem
 • Zmanjšajte težave s prebujanjem, nespečnostjo in utrujenostjo
 • Izboljšajte razpoloženje in se znebite občutka tesnobe

Manhae je prehransko dopolnilo, za katerega jamčijo znanstvene študije in zadovoljne uporabnice!

Manhae
 • manj težav z vročinskimi valovi in oblivanjem
 • manj težav z nočnim potenjem
 • manj težav z utrujenostjo
 • manj občutkov tesnobe in žalosti
 • manj težav s prebujanjem in nespečnostjo
 • izboljšan videz kože in zdrav sijaj

O Manhae tabletah

Komu je Manhae namenjen?

Ženskam v obdobju menopavze in tudi v obdobju pred nastopom menopavze imenovanemu klimakterij ali perimenopavza. Namenjen je vsam ženskam, ki se v teh obdobjih soočajo z vročinskimi valovi ali oblivi, nočnim znojenjem, nihanjem razpoloženja in razdraženostjo, z nespečnostjo in utrujenostjo in zmanjšano željo po spolnosti, ter drugimi simptomi menopavze.

Kdaj lahko začnete jemati Manhae?

Manhae je priporočljivo jemati že v obdobju pred nastopom menopavze (klimakterij ali perimenopavza), saj se takrat že lahko pojavijo telesne in duševne spremembe. Lahko ga začnete jemati tudi kadarkoli v obdobju menopavze. Manhae je popolnoma naraven, zato ga lahko jemljete celoten čas trajanja menopavze ter z njegovo pomočjo omilite ali odstranite neželene simptome.

Kako se jemlje Manhae kapsule?

Vzemite 1 kapsulo Manhae vsak dan zjutraj med obrokom. Kapsulo popijte s kozarcem vode. Izdelek Manhae lahko jemljete 60 dni skupaj. Po 60 dneh jemanja naredite 1-2 mesečni premor. Priporočljivo je, da ob ponavljajočih težavah kuro jemanja ponovite 2 do 3 krat letno, oziroma odvisno od intenzivnosti simptomov, ki vas navdajajo v menopavzi.

Zakaj premor med jemanjem Manhae kapsul?

Pri 60 dnevni kuri se aktivne sestavine popolnoma absorbirajo v telo, učinek je najbolj optimalen in ker le te delujejo brez dodatnega vnosa še najmanj en mesec, je smiselno narediti premor, da se lahko telo v tem času postopoma privadi manjšemu vnosu učinkovin.

Popolnoma naraven izdelek brez hormonov rastlinskega in naravnega izvora

Najbolje prodajan izdelek v vseh francoskih lekarnah z dokazano visokimi pozitivnimi učinki

Pomagal je že tisočim ženskam v Franciji in po vsem svetu, zakaj ne bi še vam?

Znanstveno dokazana učinkovitost

Manhae je varna in naravna alternativa za ženske v obdobju menopavze, ki želijo brez dodanih hormonov, tudi tistih naravnega izvora (sojinih ali lanenih), omiliti težave, s katerimi se soočajo v obdobju menopavze.

 - Kliknite za članek z raziskavami

Manhae klinično pripomore pri lajšanju različnih psihičnih in fizičnih simptomov menopavze, kot so nočno potenje, vročinski valovi, staranje kože, otekanje nog, kratek spomin, urinarna inkontinenca, upad želje po spolnosti, nabiranje kilogramov, naglo spreminjanje razpoloženja ipd. Vse omenjene fizične kot tudi psihološke spremembe v obdobju menopavze lahko močno vplivajo na vsesplošno zdravje žensk, s pomočjo izdelka Manhae pa bodo tudi predstavnice, ki so že prestopile prag petdesetih zlahka ohranile ženstvenost in kakovostno spolno življenje.

Skrivnost formule Manhae je v petih glavnih sestavinah, ki ne vsebujejo hormonov!

 • Endofosfolipidi® bogati z dolgoverižnimi polinenasičenimi maščobnimi kislinami (eikozapentaenoična kislina in dokosaheksaenolna kislina), omiljujejo vročinske vale in nočno potenje
 • Maščobne kisline omega 3 odpravljajo simptome stresa in nam povrnejo sproščenost ter dobro počutje
 • Železo in vitamin B9 sta učinkovita pri boju proti utrujenosti in organizmu vrneta energijo
 • Kompleks antioksidantov (beta karoten, vitamin E, cink) in boragino olje ščitijo, hranijo ter vlažijo kožo ter ji povrnejo sijaj
 • Flavonoidi iz citrusov blagodejno vplivajo na krvni obtok in tako preprečujejo otekanje nog

Yves Ponroy, biolog, nutricionist in doktor znanosti, je leta 1975 ustanovil Inštitut Bioloških raziskav. Tam vodi osnovne raziskave, usmerjene k bolj humanističnem in fiziološkem pristopu k zdravju. Njegove raziskave, kot so tiste o dolgih verigah fosfolipidov, so hitro priznane na mednarodnem nivoju. Leta 1978 je nastalo podjetje Yves Ponrov Laboratoriji. Namen podjetja je bilo distribucija dodatkov širši javnosti.

Danes si podjetje prizadeva proizvajati produkte z dobro proizvodno prakso kvalitetnih zdravil s poudarkom na skrbi za okolje.

Z nami so svoje menenje delile zadovoljne uporabnice, ki jim je Manhae spremenil življenje na bolje!

 • Zame je prvič, da mi je neko zdravilo prineslo tako neverjetne rezultate! Po samo 5 dneh uporabe lahko rečem, da me niti vročina niti pot ne oblivata več! Zelo dober izdelek!
  Joži, 53 let

  Stara sem 49 let in se že nekaj časa soočam z bolečim zatekanjem prsi, da ne omenjam vročine, ki me obliva še posebej ponoči. Sedaj že 3 mesece uporabljam Manhae in lahko rečem, da so težave z zatečenimi prsmi in vročinskimi vali le še preteklost, saj se je oboje zmanjšalo za 80%!
  Silvija, 49 let
 • Odkrila sem kapsule brez dodanih hormonov z imenom Manhae in sedaj jih uporabljam že 15 dni.
  Pozitivni učinki:
  - Zmanjšana količina vročinskih valov;
  - boljši spanec;
  - ne počutim se več izčrpano;
  -počutim se kot mlada gospodična.
  Slabosti: zaradi vsebnosti ribjega olja imam prebavne motnje.
  Kapsule bom začela jemati zjutraj in ne zvečer. Se nadaljuje!
  Veliko sreče vsem ženskam, ki se bodo odločile narediti nekaj za svoje zdrave in bodo izbrale Manhae.
  Gospodična Mojči, 59 let

  Manhae jemljem že 3 leta in sem preprosto vzhičena. Pred tem se trpela zaradi histerektomije, poleg tega pa sem vstopila še v menopavzo. Izdelek mi je zelo všeč, saj je poleg učinkovitosti še naraven!
  Ana, 49 let
 • Manhae mi je priporočala farmacevtka. Povedala mi je, da bom morala na rezultate počakati vsaj 3 tedne in po pretečenem času preprosto nisem mogla verjeti učinku. Že po samo petnajstih dneh se je moje stanje močno izboljšalo. Sedaj zdravilo uporabljam že skoraj 1 mesec in vsaka moja noč je sedaj naravnost spektakularna. Z zdravilom se res zelo zadovoljna in nadaljevala bom z njegovo uporabo, saj nima popolnoma nikakršnih stranskih učinkov, poleg tega pa je treba vzeti le eno kapsulo na dan, tako da imate med dnevom veliko časa, da jo vzamete v primeru, da ste jo zjutraj pozabili!
  Kristina, 54 let

  Imam se za srečno žensko, saj sem stara 56 let in sem šele na stopnji pred menopavzo. Začenjajo me oblivati vročinski valovi, saj se še vedno nočem odpraviti na zdravljenje s pomočjo hormonske terapije. Pred kratkim sem našla Manhae. Zame je to najučinkovitejše zdravilo, saj se počutim veliko bolje, bolje spim in sem boljše razpoložena, kar pa je najpomembnejše je to, da so vročinski valovi skoraj popolnoma izginili!
  Poročena, 56 let
 • Sedaj sem že eno leto v menopavzi. Žal so z menopavzo prišli tudi nenadni vročinski valovi, veliko potenja ponoči, izčrpanost, slab spanec, živčnost, stres … skratka, name so se zgrnile vse tegobe menopavze. Zaradi moje starosti, mi je ginekolog močno priporočal terapijo s pomočjo hormonskih nadomestkov, ki pa sem jo zaradi tveganja raka dojk in materničnega vratu vedno zavrnila. Posledično me je usmeril k drugim vrstam zdravljenja s pomočjo Evesterela in Abufena, vendar so moje težave ostale. Zaradi mojega farmacevta sem poskusila še Manhae in po mesecu jemanja sem opazila izjemne rezultate ter 80% izboljšanje. Nad zdravilom sem navdušena in ga bom še jemala, saj vem, da se bodo tako moje težave nekoč popolnoma prenehale, obenem pa nikakor ne ogrožam svojega zdravja. Kot slabost izdelka bi imela le eno pripombo in sicer menim, da bi morali terapevti in ginekologi Manhae priporočati vsem svojim pacientom, ki trpijo zaradi podobnih težav!
  Cvetka, 47 let
 • Vročinski valovi in nočno potenje so bili pravi pekel … o tem sem govorila s svojim ginekologom, ki mi je priporočal hormonsko zdravljenje. Tega sem se zelo ustrašila, saj sem slišala, da je tako zdravljenje škodljivo zdravju in da tako tvegam nastanek raka itd… zaradi tega nisem vzela nobenih hormonov. Ko sem bila nekega dne v lekarni, mi je farmacevt svetoval naj preizkusim zdravilo Manhae, ki je popolnoma naravno in ne vsebuje nobenih hormonov! Moji vročinski vali so se kar naenkrat nehali, postopoma pa se je končalo tudi nočno potenje. Sedaj se počutim manj utrujeno in boljšega zdravja!
  Štefka, 55 let

  Naredila sem šele prvi korak. Počutim se utrujeno, razdražljivo in slabega zdravja. Farmacevt mi je pred kratkim povedal, da sem zašla v fazo, kateri sledi menopavza, zato mi je priporočal Manhae. Odkar uporabljam to zdravilo se počutim bolje.
  Vera, 48 let
 • V menopavzo sem vstopila z grenkobo. Po prenehanju menstruacije sem trpela tako psihično kot fizično. Zame je to pomenilo konec moje ženskosti, začela pa sem dobivati tudi nenadne napade vročinskih valov, ki so bili nevzdržni! O tem sem se pogovorila s prijateljico, ki mi je zagotovila (v menopavzi je bila že 3 leta), da mi bo zdravilo Manhae zagotovo pomagalo. Zahvaljujoč svoji prijateljici in zdravilu Manhae so se moji napadi vročinskih valov nehali, prav tako pa sem postala znosnejša. Danes veljam za izredno srečno žensko!
  Valerija, 52 let

  Manhae je zame tudi prehransko dopolnilo, zdravilo pa je delovalo že ob prvi uporabi, zato ga močno priporočam!
  Marija, 50 let
VEČ MNENJ

Želite tudi vi deliti svoje mnenje z nami?

Pišite nam na info@menopavza.net in si pri naslednjem naročilu zagotovite popust!

Splošne informacije o menopavzi

Menopavza je obdobje v življenju žensk, ki ga zaznamuje trajna izguba menstruacije, posledično pa tudi prekinitev možnosti za donos otroka.

Običajno nastopi med 45. in 55. letom starosti, v redkih primer pa tudi prej ali pozneje, vendar pa predstavnicam ženskega spola skoraj vedno predstavlja hude težave zaradi neprestane menjave razpoloženja, vročinskih valov, utrujenosti, nabiranja kilogramov ter težav z intimnostjo.

Če želite izvedeti več o posameznih simptomih menopavze, predvsem pa o tem kako si lahko na naraven način pomagamo same, vas vabimo, da kliknete na posamezen naslov članka, na desni strani.

Ste ena izmed tistih, ki trpi zaradi nabiranja odvečnih kilogramov?

Prehransko dopolnilo Syleance Menocontrol je namenjen ženskam nad 45. letom starosti, ki bi rade izgubile odvečne kilograme ali pa le ohranile zdravo telesno težo in mladostno postavo!

menopavza

UČINKOVITA FORMULA

Edinstvena mešanica sestavin poskrbi za vzdrževanje telesne teže in omiljenje simptomov menopavze. Dodatek zmletega češnjevega stebla in stebla brestovolistnega oslada poskrbijo za razstrupljanje in odtekanje odvečne vode iz telesa, zaradi česa se naše telo v tem obdobju reši vseh snovi, ki bi naše telo lahko nasičile.

UPORABA

Potrebno je vzeti 4 kapsule na dan, 2 zjutraj in 2 zvečer. Jutranji kapsuli (bež barve) sta namenjeni razstrupljanju in odvajanju odvečne vode iz telesa. Večerni kasuli (bele barve) sta namenjeni aktivni izgubi kilogramov in vzdrževanju telesne teže. Syleanace in Manhae je možno jemati skupaj, v tem primeru zjutraj vzamete še 1 kapsulo Manhae.

 • uporabnic je izgubilo težo
 • uporabnicam se je zmanjšal obseg pasu
 • uporabnicam se je zmanjšal obseg bokov
 • uporabnicam se je zmanjšal obseg stegen

Podatki so pričanja 29 žensk, ki so 14 dni jemale Syléance Ménocontrol.

Imate težave z nespečnostjo, stresom ali suho neprožno kožo?

Prehransko dopolnilo Magnezij in vitamin B6 je namenjen ujezitvi simptomov menopavze ter ohranitvi vzpostavljenega hormonskega ravnovesja v telesu v obdobju premora po jemanju izdelka Manhae ali Syleance.

UČINKOVITA FORMULA

Kombinacija magnezija in vitamina B je odlična za obdobje premora po jemanju Manhaeja ali Menocontrol Syleance kapsul. Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k ravnotežju elektrolitov, k večjemu zdravju mišic, kosti, zob, živčnega sistema ter k normalnemu psihološkemu delovanju. Vitamin B6 prispeva k delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju, k zmanjševanju utrujenosti, pomembno vlogo pa ima tudi pri nastajanju rdečih krvničk, pri uravnavanju hormonov in pri delovanju imunskega sistema.


UPORABA

Vzemite 1 tableto dnevno s kozarcem vode.
Priporočljiva kura traja 30 dni. Po potrebi jo ponovite.

NOVO test Menopavze S pomočjo tega testa boste lahko z lahkoto ugotovile, ali ste že v fazi prehoda v menopavzo. Gre za sterilni domači test, ki je preprost za uporabo. Le ta prepoznava hormon,
ki stimulira delovanje
jajčnih mešičkov.

KAKO DELUJE

S testom menopavze merim o raven hormona FSH (folikel stimulirajoči hormon). Pred menopavzo raven tega hormona v urinu variira med 10 and 20 IU/L (International Units per litre, mednarodnih enot na liter). V obdobju po menopavzi se nivo FSH poveča na 25 IU/L in ostaja trajno povečan. S pomočjo tega testa za menopavzo boste lahko preverile, ali je vaš nivo FSH nad 25 IU/L in tako vedele, ali nastopa obdobje menopavze.


UPORABA

Test menopavze je preprost za uporabo. Vsebuje 2x trakova z lakmusovim papirjem (za 2 testa, med katerima mora biti presledek enega tedna), brošuro z natančnimi navodili v slovenskem jeziku in brošuro z barvno lestvico. Deluje tako, da preprosto pomočimo konico testnega traku v vzorec urina za nekaj sekund.

Manhae

Kaj lahko pričakujete od Manhae?

 • Več kot 80% uporabnic ima manj težav z vročinskimi valovi in oblivanjem
 • Kar polovici uporabnic pomaga pri težavah s prepogostim uriniranjem
 • Več kot 60% uporabnic poroča o boljšem razpoloženju in manjši tesnobi
 • Več kot 70% uporabnic ima manj težav z nespečnostjo in prebujanjem
Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani.

Naročite Manhae, naj tudi vam spremeni življenje na bolje!

1. Izberite količino

1 škatla vsebuje 30 kapsul
zadostuje za 30 dni

Manhae - za 30 dni

 

 • Zmanjšuje težave z vročinskimi valovi in utrujenostjo
 • Preprečuje nabiranje kilogramov in zastajanje vode
 • Za izboljšanje razpoloženja in manj občutkov tesnobe

 

Alergeni:
Izdelek vsebuje ribe, mehkužce ter lupinarje.

1 škatla Manhae


17,90 €

2 škatli Manhae


32,20 €
Prihranek 10%

3 škatle Manhae


42,90 €
Prihranek 20%

4 škatle Manhae


53,70 €
Prihranek 25%

 


1 škatla vsebuje 45 kapsul
zadostuje za 15 dni

Syleance Menocontrol - za 15 dni

 

 • Uporabnice poročajo o zmanjšanju telesne teže
 • V 14 dneh se je uporabnicam, ki so izdelek testirale zmanjšal obseg pasu, bokov in stegen
 • Namenjen posebej za ženske po dopolnjenem 45. letu starosti

 

Alergeni:
Izdelek vsebuje ribe, mehkužce ter lupinarje.

1 škatla Menocontrol


16,90 €

2 škatli Menocontrol


30,40 €
Prihranek 10%

3 škatle Menocontrol


43,10 €
Prihranek 15%

4 škatle Menocontrol


49,90 €
Prihranek 26%
 
 • 30 dnevni paket vsebuje 1 škatlo Manhae + 2 škatli Menocontrol
 • 60 dnevni paket vsebuje 1 veliko pakiranje Manhae + 4 škatle Menocontrol
 • 1 letna zaloga vsebuje 3 velika pakiranja škatel Manhae + 12 škatel Menocontrol

 

Alergeni:
Izdelek vsebuje ribe, mehkužce ter lupinarje.

Paket Menopavza za 30 dni


46,50 €
Prihranek 10%

Paket Menopavza za 60 dni


79,90 €
Prihranek 23%

Paket Menopavza za 12 mesecv


189,00 €
Prihranek 39%

1 škatla vsebuje 30 tablet
zadostuje za 30 dni

Magnezij in vitamin B6

 

 

 • Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
 • Vitamin B6 ima pomembno vlogo pri uravnavanju hormonov.

 

Alergeni:
Izdelek vsebuje gluten.

1 škatla Magnezij + B6


6,90 €

2 škatli Magnezij + B6


13,10 €
Prihranek 5%

3 škatle Magnezij + B6


18,65 €
Prihranek 10%

Duo 24 proti izpadanju las


17,10 €

Manhae 60 kapsul


32,20 €
2. Pregled naročila
Količina Cena Popust Skupaj z DDV
  Osnova za DDV
  Znesek DDV
  Skupaj z DDV
  Kupon
  Poštnina:
  Za plačilo
Kupon
3. Vnesite svoje podatke in izberite način plačila
Vnesite svoje podatke
Ime*
Priimek*
E-pošta*
Mobilni telefon*
Naslov za dostavo*
Poštna številka* Pošta*
Opombe
Izberite način dostave
 • Pošta Slovenije (2,50 €)
Izberite način plačila
 • Plačilo po povzetju
 • Plačilo na TRR (predračun)